Klantenservice

Advies nodig?

 

Vind je het lastig om wat te bestellen? Of heb je vragen over pasvorm en maatvoering? Neem dan contact op via de chatfunctie rechtsonder in je scherm of stuur een appje naar 06-26558972  ivm klanten in de winkel graag alleen per app.

 

 Afhalen van je bestelling

 

Heb je afhalen aangevinkt tijdens het bestellen? Dan krijg je een mailtje zodra je bestelling klaarligt. In de meeste gevallen is dat de volgende werkdag al. Je kunt je bestelling met bewijs van aankoop afhalen in de winkel:

Dorpstraat 11B, 5061 HH Oisterwijk.

 

​Ruilen

 

Wil je ruilen? Dat kan éénmalig in het geval van eenzelfde artikel, vermeldt op de factuur welke maat je wilt hebben en dan krijg je deze kosteloos opgestuurd. De kosten voor retour zenden zijn wel voor eigen rekening.

 

Stuur je pakje retour naar: Linda Loe Kids&Teens, Dorpstraat 11B, 5061 HH Oisterwijk

 

 Retourneren

 

Toch niet helemaal wat je ervan verwacht had? Dan mag je je item(s) binnen 14 dagen retourneren. Je items moeten in de originele staat met de labels eraan, ongedragen, onbeschadigd en ongewassen teruggestuurd worden. Voldoet je retournering niet aan deze eisen dan kunnen we je retour niet accepteren. Wanneer er een artikel geretourneerd wordt van een bestelling boven de €100,- en komt daarbij het aankoopbedrag onder de €100,- dan worden er alsnog verzendkosten verrekend met het terug te betalen bedrag. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

 

Stuur je pakje retour naar: Linda Loe Kids&Teens, Dorpstraat 11B, 5061 HH Oisterwijk.

 Terugbetaling

 

Zodra we de artikelen hebben ontvangen en de retour is goedgekeurd, ontvang je binnen een aantal dagen het aankoopbedrag van je retour terug op je rekening. Betalingen die via Ideal zijn gedaan staan binnen 7-14 werkdagen op je rekening.  

 

 

Nederland €7,25 vanaf €100,- gratis verzending.

 

Nog even dit:

 

- Retourkosten zijn dus voor eigen rekening

 

- Bij ruilen betalen wij de verzendkosten (1 keer )

 

- Risico van verzending ligt bij de klant

 

 

 

 

© 2011 - 2023 Linda Loe Kids&Teens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel