Betalen

 1.  Linda Loe biedt 2 betaalmogelijkheden aan.
  1. iDEAL betaling.
   Veilig en betrouwbaar betalen via iDEAL is mogelijk voor iedereen die internetbankiert bij: Rabobank, ABN AMRO, Fortis, ING bank, SNS bank, SNS Regio Bank, ASN Bank, Friesland Bank en Triodos Bank. Klik hier voor extra informatie over iDEAL-betalingen.
  2. overschrijving via bank-of girorekening
   Nadat de bestelling is geplaatst maak je het factuurbedrag via een bank- of giro-overschrijving over naar ons rekeningnummer. Zodra de betaling is voldaan wordt de bestelling verstuurd. Vermeld altijd de naam en het factuurnummer bij de overschrijving. Het factuurnummer, mede als onze bankgegevens, staan op de bevestiging die na het plaatsen van de bestelling per e-mail wordt gestuurd.
 2. Nadat de bestelling is geplaatst versturen wij een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht van de bestelling en de totale kosten, inclusief verzendkosten.
 3. Elke bestelling wordt geleverd na betaling.
 4. De betaling per overschrijving dient binnen 7 werkdagen na de besteldatum te zijn voldaan, waarna de bestelling zal worden verzonden.
 5. Mocht de betaling na afloop van 7 werkdagen niet binnen zijn, dan worden de bestelde artikelen weer vrijgegeven voor de verkoop.
 6. Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW. Alle facturen zijn voorzien van een BTW vermelding.
© 2011 - 2023 Linda Loe Kids&Teens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel