Over ons

Per  1 oktober 2015 is Oisterwijk een kinderkledingzaak rijker  “Linda Loe Kids&Teens”.

Wat ruim 4 jaar geleden begon met webshop Maeke.nl met als assortiment kindertassen, damestassen en accessoires is uitgegroeid tot een stenen winkel. Naast webshop houder heb ik ook  5 jaar voor een heel leuk kinderkledingmerk gewerkt.  De keuze om mijn winkel  uit te breiden met kinderkleding was daarom snel gemaakt.

Ik wil graag met mijn assortiment laten zien dat het ook anders kan.   Niet alleen de hele bekende merken maar een mix  met merken die niet overal te koop zijn, betaalbaar en van goede kwaliteit  en  .....vooral heel erg leuk. Dat is Linda Loe!

In het pand van Dranella Lifestyle heb ik de gehele benedenverdieping tot mijn beschikking. Het is dus een shop in shop geworden. De combinatie met de lifestyle producten van Dranella en kinder- en tienerkleding, tassen en accessoires van Linda Loe maakt winkelen weer tot een beleving.  Graag tot ziens  bij Linda Loe 

Achter de schermen zijn we druk bezig om onze naamswijziging van Maeke.nl naar Linda Loe te wijzigen. Voorlopig zullen wij op internet op beide namen te vinden.

 

Groetjes Linda

 

© 2011 - 2021 Linda Loe Kids&Teens | sitemap | rss