Ballin

BALLIN Amsterdam is hét streetwear merk van nu!

BALLIN Amsterdam is een jong streetwear merk dat is opgezet door Auke Aslan de Geus. Hij richtte dit stoere merk in 2015 op, op slechts 17 jarige leeftijd. Ondertussen is het merk uitgegroeid tot een gaaf merk dat niet alleen meer in Nederland wordt verkocht, maar over de gehele wereld!

BALLIN Amsterdam

BALLIN Amsterdam is voortgekomen uit het Instagram account van Auke. Hij kwam erachter dat steeds meer bedrijven hem vroegen of hij items wilde promoten, maar hier zat nooit iets tussen wat hij nou zelf ook écht leuk vond. Op dat moment besloot hij om zelf het merk te creëren dat hij mistte. Hij investeerde en produceerde zelf een cap. Na een tijdje begon het merk te groeien en ging Auke in zee met Pure White. Dit is een Amsterdams modelabel. Auke zorgt voor de marketing van BALLIN Amsterdam en Pure White zorgt voor de productie. Op de dag van vandaag is het merk ontzettend succesvol en is het dus een gouden samenwerking gebleken!

BALLIN trui

Een van de meest verkochte artikelen van BALLIN Amsterdam (ook wel BALLIN genoemd) is de trui. De truien van BALLIN kan in de vorm komen van een sweater of een hoodie, maar het ontwerp is op alle truien een beetje hetzelfde. Wel verschillen de items van kleur. BALLIN staat bekend om zijn basic ontwerpen; de merknaam staat in het midden en dat was het. De truien van BALLIN zijn perfect om een outfit iets extra’s te geven met een basic vibe!

© 2011 - 2023 Linda Loe Kids&Teens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel